Κατηγορίες
Κατηγορίες

Menu

Σχετικά με εμάς

Giftmore, η λύση στην ανταλλαγή δώρων είναι ΕΔΩ!


Το Giftmore είναι η πλατφόρμα που θα χρειαστείς εκείνες τις 2 εβδομάδες πριν τα γενέθλια σου ή του κολλητού/της, που δεν θα έχεις ιδέα τι δώρο να κάνεις!

Μέσω του Giftmore μπορείς να διαλέξεις προϊόντα που θα ήθελες να λάβεις ως δώρο και να τα κάνεις share με τους φίλους σου! Με τη σειρά τους θα κάνουν κλικ στη λίστα σου και θα ανακατευθυνθούν στο eshop που διαθέτει το πρρϊόν που θες ώστε να ολοκληρώσουν την αγορά του δώρου σου!

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το επόμενο δώρο που θα ήθελες να λάβεις επιλέγουμε να προβάλουμε προϊόντα από κορυφαία eshop της αγοράς όπως kotsovolos.gr , public.gr , sephora.gr , epapoutsia.gr , intersport.gr , cosmossports.gr , e-shop.gr

και πολλά άλλα!


Γύρω μας, μόλις 3 στους 10 λαμβάνουν δώρα που ειλικρινά τους αρέσουν…

Οπότε, ας ξεκινήσουμε από εσένα και την παρέα σου και ας ανεβάσουμε αυτό το νούμερο!

 

«Το Giftmore δεν πουλάει τα προβαλλόμενα προϊόντα. Η αγορά των προϊόντων γίνεται από το εκάστοτε κατάστημα στο οποίο θα μεταβεί ο χρήστης μετά το click σε link της σελίδας Giftmore με βάση τους όρους που προβλέπονται από το κάθε κατάστημα. Για απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή/και την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τα συνεργαζόμενα καταστήματα.»